blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG simonos
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
SimOnOs



Call of Duty 3
pridal SimOnOs 15.7. 2011 o 15:11



Call of Duty 3 je z druhej svetovej vojny first-person strieľačky a tretia splátka v Call of Duty série videohry prvýkrát vydaná 7. novembra 2006. To bol prepustený na všetky tri siedmej generácii videoherné systémy: Xbox 360, PlayStation 3 a Wii. To tiež bol prepustený na PlayStation 2 a Xbox [1].

Táto hra bola štartu titul pre PS3 a Wii v severnej Amerike, Európe a Austrálii. To bol tiež jediný hlavný Call of Duty splátky, aby nebol prepustený pre osobné počítače platformy a iba číselné pokračovanie doteraz boli console-exkluzívne hry spolu s Call of Duty 2: Big Red One a Call of Duty: Finest Hour. To bolo tiež druhé hlavné splátka v Call of Duty série, ktorá vypracuje Treyarch po Big Red One. To je tiež druhý svetovej vojny videohry majú Kanade ako hrateľná krajine.

V americkej misie, hráč prevezme kontrolu súkromných Nichols, nedávno prišiel do Francúzska a neskôr pripojené k 29. pešej divízie. Nichols a jeho tímu podieľať na zachytenie Saint-Lo. Po tom, je tím zložený do the90th pešej divízie a poslal zaistiť zalesnenej oblasti Saint Germain-Sur-Seveso, kde intenzívne živý plot bojov došlo.Čoskoro potom, 90. útoky mesta Mayenne, ktorý má vlastné Leroy Huxley (vyjadrený Benjamin Diskin) za úlohu zneškodňovať bomby na moste, ktorý je silne strážený nemeckej pechoty. Huxley je zranený, než sa môže uskutočniť objednávku a seržant Frank McCullin úspešne deaktivuje bomby, ale je zabitý v procese.

Desiatnik Mike Dixon potom prevezme velenie čaty a je povýšený na čatár. Tím sa neskôr za úlohu vypratanie Foret d'Ecouves, takže 2. prápor môže prechádzať. Na konci Nichols vymaže poslednú prekážku s maltou. Tím potom podieľa na vypratanie neďalekého mesta s dôležitou križovatku. Ku koncu útoku Dixon je zranený, ale prežije.Potom, čo vzal skratkou cez kanály, ktoré nájdete na rázcestí a vezmite ho úspešne, s pomocou tankov Sherman.

Jednotka je potom poslaný k obrane mesta Chambois od Axis síl sa snaží prejsť Falaise medzeru. Vojak prvej triedy značky Salvatore Guzzi nemeckej pozície s erupciami na leteckú podporu. Skôr, tím podporoval Baker Companyand držal ťažkú ​​pozíciu, zatiaľ čo Huxley šiel si bazuku odraziť nemecké tanky. Tím sa snažil držať pozíciu, ale oni boli čoskoro ťažko out-lovil a utiekol do zhromaždisko a Nemci neváhali naháňať ich. Tím ustúpil na ťažký nemecký umiestnenie. Kým o fajčenie, je Guzzi zranený a Dixon a Nichols prísť k jeho pomoci, a získať ho na relatívnu bezpečia. Pri liečbe Guzzi, je Dixon strelenej do chrbta, a zomrie niekoľko okamihov neskôr. Guzzi preberá velenie čaty. Po boji cez zvyšok mesta, tím potom má mimo Nemci až dorazí posily.



Prístupov 6272
Kvalita článku
(28%) hlasov 15

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Call of Duty 3
[ 15.7.2011] (príspevkov 13)
Call of Duty Modern Warfare 2
[ 14.7.2011] (príspevkov 5)
Call of Duty World at War
[ 13.7.2011] (príspevkov 5)
Call of Duty 4 Modern Warfare
[ 13.7.2011] (príspevkov 10)
Call of Duty Black Ops
[ 13.7.2011] (príspevkov 22)